Expositiearchief

Lijst van voorbije exposities. Zie de voorpagina voor lopende exposities.

Realisme Amsterdam 2014 Van 16 tm 19 januari 2014 is er weer de jaarlijkse realismebeurs. Ik wordt hier vertegenwoordigd door Morren Galleries. Na de beurs zijn er enkele stillevens en portretten bij Morren Galleries te zien. Zie ook https://www.morrengalleries.nl

JAARLIJKSE EXPOSITIE kerkje van Persingen Op 30 november en 1 december 2013 presenteer ik weer een aantal nieuwe stillevens en figuurschilderingen in het kerkje van Persingen.

Vanaf juni 2013: permanente expositie bij Perez & Ortiz Fine Art, Santiago, Chile Zie https://www.perez-ortiz-fineart.com/

Groepsexpositie Kerkje van Persingen 28 en 29 September 2013, groepsexpositie met thema portret en figuurschilderingen.

Kunstbeurs 'Kunstraffinaderij', Nijmegen Op 5, 6 en 7 april 2013 neem ik deel aan de beurs 'Kunstraffinaderij' in de St. Stevenskerk in Nijmegen.

Jaarlijkse expositie kerkje van Persingen 15,16,22,23 September 2012 presenteer ik weer een aantal nieuwe stillevens en figuurschilderingen in het kerkje van Persingen. Nadere informatie klik hier Prijslijst: neem even contact met mij op .

STERREN OP HET DOEK Komend seizoen doe ik mee aan TV programma 'Sterren op het Doek' van omroep Max. Uitzenddatum: 9 oktober 2012. In dit programma schilderen drie kunstenaars een portret van een bekende nederlander (in mijn geval Simone Kleinsma.)

Klik, muiswieltje of escape om venster te sluiten
Go right Go left
MEER...
MEER...
Ontvang uitnodiging jaarlijkse expo (klik hier)
left loader
right loader
#